MaxNova Creative Beograd

O nama

MaxNova Creative je kreativna agencija iz Beograda, čiji je cilj pružanje podrške u tržišnom nastupu klijenata i kreiranje izuzetnih rešenja.

Radeći na taj način uspeli smo da realizujemo neke od najupečatljivijih projekata na domaćoj kreativnoj sceni, inspirišemo naše klijente i učinimo ih zapaženim i uspešnim.

Stvaranje i pozicioniranje brendova kroz biznis analizu, marketing konsalting, grafički i web dizajn, fotografiju, produkciju i medijski nastup čini osnovu našeg posla.

MaxNova tim gaji jedinstven pristup kreativnom procesu kako bi na inovativan način povezali brendove sa ljudima. Tome smo posvetili naše karijere i to nas spaja u celinu sposobnu da brzo i kvalitetno odgovori na najkompleksnije zahteve klijenata.

Naša filozofija zasniva se na kreativnosti povezanoj sa poslovnom strategijom. Verujemo da je to jedini ispravan put razvoja brenda u doba vizualne kulture i obilja informacija.

Vrlo dobro znamo koliko je značajna pouzdanost i poštovanje rokova, tako da se uvek trudimo da proces ne traje duže nego što je neophodno. Cene naših usluga navodimo pre otpočinjanja posla i ne menjamo ih, ukoliko ne dođe do promene obima posla ili zahteva klijenta.

Klijenti i poslovni partneri prepoznaju naše kvalitete i sa mnogima smo razvili višegodišnju saradnju i prijateljstvo. Najveći deo novih poslova dolazi nam zahvaljujući njihovim preporukama, na čemu smo ih neizmerno zahvalni.

Obećavamo da će rad sa nama biti prijatno iskustvo i korisna investicija u Vaš posao.

 

O nama