MaxNova Creative background

Naš tim

Tim koji više od sedam godina deluje kao agencija MaxNova Creative čine profesionalaci iz obasti grafičkog i web dizajna, video produkcije i fotografije, kojima je izrada kreativnih rešenja apsolutni prioritet.

Kroz mešavinu inovativnosti, strategije i tehničkih znanja realizujemo projekte tako da ispunjavaju najviše standarde struke, a pritom smo potpuno usmereni ka praktičnoj primeni našeg rada i uspehu naših klijenata.

Od vremena kada smo realizovali prve poslove za Ekonomski fakultet u Beogradu, krug naših klijenata i vrsta aktivnosti koje realizujemo su u stalnom porastu. Ponosni smo na činjenicu da novi poslovi i klijenti dolaze prvenstveno na osnovu preporuka, što je najbolja nagrada za energiju koju ulažemo.

Svi smo veoma strastveni prema onome što radimo, ali nastojimo i da se malo zabavimo, ukoliko je moguće. Želimo da budemo prijatelji, a ne samo kolege i saradnici, a takav stav imamo i prema klijentima.


Milan Novičić
Kreativni direktor

Milan je posvećen kreiranju i razvoju prepoznatljivog MaxNova dizajna. Ako je nešto urađeno samo dobro ili prosečno, to ne može da prođe, jer MaxNova ne radi prosečne poslove, one koji ne izazivaju pažnju i koji će se odmah zaboraviti.

To bi značilo da ne vodimo dovoljno računa o klijentima, a oni od nas očekuju apsolutno najbolje rešenje. 

Ni odlično nije uvek dovoljno dobro za njega, ali to je razumljivo, jer je on odgovaran za rezultat.

 Kao kreativni direktor, a pre svega kao grafički dizajner, voli inteligentna rešenja, jednostavne ali snažne ideje. 
Njegov naročiti kvalitet je da može da razvije osnovni koncept veoma brzo, često već na samom sastanku sa klijentom.
 

Milanov cilj je da se MaxNova Creative pozicionira kao jedna od najboljih kreativnih agencija na tržištu, kao i da naš tim svakim poslom iznova opravda reputaciju o svestranom i požrtvovanom pristupu.

Izvan posla vodi dinamičan porodičan život, kao suprug i otac dvoje dece. Uživa u muzici, kao konzument, ali i bas gitarista. Često ga možete videti kako vozi mountbike.
 

Naš tim